Autor: Personaliuudised.ee • 4. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes võitis võistluse „Kontorite lahing”?

Eestis esimest korda toimunud konkursi käigus pandi proovile tiimide meeskonnatöö, loomingulisus ja tulemustele orienteeritus. Nii pidid meeskonnad välja mõtlema ja üles filmima lõbusa kontorinalja, lavastama kontorispordi pildi ja valmistama oma ettevõtet tutvustava video.
Elisa Eesti meeskond
Foto: Officeday

113 meeskonna ees võitis tiitli põnevas finaalmängus otse Kultuurikatla laval Elisa Eesti meeskond koosseisus Anu Preegel, Annika Rehtla, Sirle Sinikas, Katrin Viks ja Ketlin Bachmann. Idee konkursil osalemiseks tuli Anu Preegelil, kelle sõnul nauditi kolmenädalast võistlust väga. „Oleme loominguline ja pealehakkamist täis tiim ning valmistusime ülesanneteks põhjalikult. Õppisime osalemise käigus üksteist paremini tundma ja kasvas ka tiimitunne,” rääkis meeskonna kapten Anu Preegel, kes oli võidu üle õnnelik ja soovitab kõigil tiimidel konkursist osa võtta.

Peaauhinnaks oli luksuslik meeskonnaürituse pakett 2000 euro väärtuses 20 osalejale Gastro Studios, mis sisaldab peakokk Jevgeni Generalovi gurmeekoolitust, õhtusööki, sobivaid jooke, personaalset õhtujuhti ja meeleolumuusikat, lisaks oli rohkelt eriahindu nädala võitjatele ja kõigile viiele finalistile.

Konkurssi korraldava Officeday Estonia tegevjuhi Maarit Kiinrosi sõnul oli rõõmustav, et konkursil osales 113 meeskonda üle Eesti. „Ühtehoidev meeskond on ettevõtte tugevus ja positiivsed emotsioonid kontoris loovad töötajate rahulolu ja paremaid töötulemusi,” sõnas Kiinros.

Võistlust korraldas Baltikumi suurim kontoritarvete müüja Officeday Estonia. Konkursi žüriisse kuulusid TalTechi lektor Tiiu Kamdron, Aeternum Koolitus ja Konsultatsioonide kliendisuhete juht Kersti Oja-Aava, Officeday Estonia tegevjuht Maarit Kiinros ja raadio StarFM hommikuprogrammi saatejuhid Pille Minev, Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu. Konkursile registreerus kokku 113 meeskonda üle Eesti nii era- kui ka avalikust sektorist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456