Autorid: Laura Hinn, Anne Aidla • 8. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töö kohandamise tasandid

Kui küsida TÜ majandusteaduskonna kursustel osalevatelt üliõpilastelt, mis nende meelest neid või teisi tööl motiveerib, nimetatakse kõige rohkem töötasu. Põhjendus on, et kui raha üldse ei saaks, millest siis elada.
Foto: Photobox/Panthermedia

Ükskõik kui palju rääkida töö puhul sisemistest motivaatoritest, ei pääse siiski sellest, et raha on oluline. Paraku raha puu otsas ei kasva ja seega peaksid ettevõtted leidma lisavõimalusi, mis motiveeriksid töötajaid iga päev olukorras, kus palganumber on üsna püsiv.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456