Autor: Personaliuudised.ee • 20. mai 2019

Täna on rahvusvaheline personalijuhtimise päev!

Täna, 20. mail tähistatakse esimest korda Euroopas ja Eestis rahvusvahelist personalijuhtimise päeva.
20. mail tähistatakse rahvusvahelist personalijuhtimise päeva
Foto: eapm.org

Täna tähistatakse personalijuhtimist kui olulist kutseala ja seda, millist panust personalitöötajad oma tööga pakuvad – seda nii inimestele, organisatsioonidele kui ka rahvusvahelisel skaalal. Selle aasta personalijuhtimise päeva keskne teema on inimeste ja organisatsioonide ühendamine.

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE kutsub kõiki personalitöötajaid seda päeva tähistama ja väärtustama oma tööd ning pakub välja viise, kuidas personalijuhtimise päeva tähistada. Näiteks võiksid täna oma lemmikut personalijuhti tunnustada ja jagada sotsiaalmeedias kas pildi või tekstina, mida tähendab personalijuhtimine just sinu jaoks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456