Uudised
Ainult tellijale

Tegevuspõhine kontor muudab tööelu paindlikumaks ja mitmekesisemaks

Iganenud on arusaam, et inimene võrdub töökohaga ja töökeskkond koosneb inimeste arvuga korrutatud ühesugustest laudadest, toolidest, sahtlitest ja kappidest. Sotsiaalministeerium ja Telia jagavad kogemusi innovaatilise töökeskkonna loomisest ning selgitavad, kuidas see toetab tänapäevast organisatsioonikultuuri.

Telia kontor  Foto: Jake Farra

Tegevuspõhise kontori näol on tegemist tervikliku käsitlusega töökeskkonna kasutamisest. Iganenud on arusaam, et inimene võrdub töökohaga ja töökeskkond koosneb inimeste arvuga korrutatud ühesugustest laudadest, toolidest, sahtlitest ja kappidest. Tegevuspõhise kontorikeskkonna idee keskmes on tegevused, mida inimene tööl teeb, ja millist ruumilahendust iga ülesanne eeldab. Igat tüüpi töö jaoks on olemas parim koht, ruumiline lahendus, mööbel ja toetav infotehnoloogia. Töötajatel on keskkonna üle suurem kontroll ja nad on vabad sobivat ruumi valima, mis omakorda peaks tulemuslikkust parandama.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700