Autorid: Katrin Noormägi, Ingrid Viinapuu • 23. mai 2019

Tegevuspõhine kontor muudab tööelu paindlikumaks ja mitmekesisemaks

Iganenud on arusaam, et inimene võrdub töökohaga ja töökeskkond koosneb inimeste arvuga korrutatud ühesugustest laudadest, toolidest, sahtlitest ja kappidest. Sotsiaalministeerium ja Telia jagavad kogemusi innovaatilise töökeskkonna loomisest ning selgitavad, kuidas see toetab tänapäevast organisatsioonikultuuri.
Telia kontor
Foto: Jake Farra

Tegevuspõhise kontori näol on tegemist tervikliku käsitlusega töökeskkonna kasutamisest. Iganenud on arusaam, et inimene võrdub töökohaga ja töökeskkond koosneb inimeste arvuga korrutatud ühesugustest laudadest, toolidest, sahtlitest ja kappidest. Tegevuspõhise kontorikeskkonna idee keskmes on tegevused, mida inimene tööl teeb, ja millist ruumilahendust iga ülesanne eeldab. Igat tüüpi töö jaoks on olemas parim koht, ruumiline lahendus, mööbel ja toetav infotehnoloogia. Töötajatel on keskkonna üle suurem kontroll ja nad on vabad sobivat ruumi valima, mis omakorda peaks tulemuslikkust parandama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456