Autor: Personaliuudised.ee • 4. september 2019

Euroapteegi uueks personaliosakonna juhiks sai Kristiina Sepp

Kristiina Sepp liitus OÜ Euroapteek juhatusega ja alustas tööd ettevõtte personaliosakonna juhina.
Euroapteegi uus personaliosakonna juht Kristiina Sepp
Foto: erakogu

Kristiina Sepp on Eesti farmaatsiasektoris 15-aastase kogemusega tuntud ja kogenud spetsialist, olles töötanud erinevatel ametikohtadel proviisori, ärijuhi ja juhatuse liikmena farmaatsiasektoris, viimati töötas Sepp Eesti Apteekide Liidu juhatuse liikmena. Viimastel aastatel on ta töötanud Euroopa Liidu Farmaatsia Grupi (PGEU) asepresidendina ja juhtivatel positsioonidel Eesti suurimas apteegiketis.

„Mul on hea meel, et Kristiina otsustas liituda meie meeskonnaga ja usun, et tema kogemus farmaatsiasektoris aitab meil keskenduda meeskonna arendamisele, motivatsioonile ja juhtimisele. Pärast Kristiina liitumist meie juhtikonnaga oleme valmis liikuma edasi Euroapteegi juhtkonna täieliku häälestamise ja juhatuse lõpliku seadistamisega.

Uue juhatuse ametisse kinnitamine tähistab uut algust Euroapteegi jaoks – värskelt komplekteeritud meeskond on võtnud selge suuna ettevõtte arendamisele ning kliendisõbralikkuse ja teenusekvaliteedi kasvatamisele. Meie prioriteediks on inimeste rahulolu – nii oma töötajad kui kõik kliendid üle Eesti,“ ütles Oksana Kostogriz.

Euroapteegi võrgustikku kuulub Eestis 73 apteeki. Euroapotheca gruppi kuulub Eestis, Lätis, Leedus, Rootsis ja Poolas kokku üle 670 apteegi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456