Autor: Personaliuudised.ee • 8. september 2019

KUULA: kogu tõde Äripäeva raadiost

Äripäeva raadio tähistas teist sünnipäeva. Vähe on teada, et jaam sündis juhusest ja käivitumine oli ka juuksekarva otsas. Miks see nii oli ja teistest põnevatest lugudest ning kokkusattumustest Äripäeva raadio käivitumisest saab kuulata sünnipäeva erisaatest.
Äripäeva juht Birjo Must

Sel puhul astuvad mikrofoni ette Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, kes ideed ja äriplaani oma raadiojaamast Äripäeva omanike ees kaitsema pidi. Seni teadmata on aga tõsiasi, et raadio käivitumine kaks aastat tagasi käis üle noatera.

Samuti oli raadio sünni juures oli määrav roll ka suurärimehel, Tallinki suuromanikul Ain Hanschmidtil, kes tuleb saatesse rääkima, millega jaam teda võlus ja mida ta kuulajana eetrist ootab.

Kui seni levis raadio Tallinnas ja Harjumaal, siis sellest sügisest saab saateid kuulata üle Eesti, lisandumas on uusi saateid ning uudiseid on ka järelekuulamiseks. Sel teemal räägib Äripäeva raadio juht Birjo Must.

Miks on podcastindus kuum ja kuhu see sektor areneb, sellest räägib aga Äripäeva reklaamijuht ja Äripäeva Raadio käivitaja Priit Jõgi.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456