Autor: Personaliuudised.ee • 13. november 2019

Tööandja brändingu ekspert toob ühe laua taha personali-, kommunikatsiooni- ja turundusjuhid

Täna, 13. novembril kohtuvad Eesti Kaubandus-Tööstuskojas personali-, kommunikatsiooni- ja turundusjuhtide ühingute esindajad Austraaliast pärit tööandja brändingu eksperdi Brett Minchingtoniga.
Tööandja brändingu eksperdi Brett Minchington.
Foto: Krisztian Bodis

Kohtumisel esindab Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liitu EPRA ja kommunikatsioonibüroo Past ja Partnerid juhatuse liige Aune Past, Eesti Personalijuhtimise Ühingut tegevjuht Kärt Kinnas, Turunduse Liitu Omniva brändi ja ürituste koordinaator Berit Grossberg, Kaubandus-Tööstuskoja esindajaks on teenuste direktor Piret Potisepp ning Instari esindab tegevjuht Kersti Vannas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456