Autor: Personaliuudised.ee • 27. november 2019

Algas TOP tööandja ja väärtuspakkumise uuring

Eilsest alustas CV.ee taas üle-eestilise TOP tööandja uuringuga, millele on sel aastal on lisatud ka väärtuspakkumise uuring.
Foto: Unsplash

26. novembrist kuni 31. detsembrini viib CV-Online Estonia läbi iga-aastast üle-eestilist TOP tööandja uuringut, millega uuritakse Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul top of mind põhimõttel. Top of mind tähendab, et inimesed peavad ise meenutama, milline ettevõte on erinevates sektorites nende arust kõige ihaldusväärsem tööandja, ja andma ka oma põhjenduse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456