Uudised
Ainult tellijale

Viinistus toimub maratonkoosolek Practicum 2020

Neljapäeval, 6. veebruaril kogunevad Viinistus erinevate riikide koosolekudisainerid, et 48-tunnise maratonnõupidamise raames mõelda välja lahendusi, kuidas pidada efektiivsemaid koosolekuid. Koosolekudisainerite aastakohtumine Practicum 2020 toimub Eestis koosolekuruumide vahendusplatvormi MySpotit eestvedamisel.

Foto: Pixabay

„Koosolekutele heidetakse peamiselt ette aja ja raha raiskamist, aga samas pole seni keegi suutnud välja mõelda koosolekutest tõhusamat juhtimismeetodit. Järelikult tuleb töötada koosolekute sisu kallal, et saada need efektiivsemaks, lühemaks, kaasavamaks ja eesmärgipärasemaks,“ selgitas Myspotiti asutaja Hardi Kinnas. „Meil on juba olemas väga tõhusaid lahendusi – näiteks koosolekute viimine majast välja –, aga ainult sellest ei piisa. Viinistus töötame eelkõige sisuliste lahendustega, sest kõige suurem raiskamine on seotud sellega, et koosolekud pole ette valmistatud osalejate profiilist ja nõupidamise eesmärgist lähtudes, neile ei läheneta metoodiliselt ja sageli ei kasutata tehnoloogilisi tööriistu, mis aitavad muuta koosolekuid tõhusamaks.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700