Uudised
Ainult tellijale

Kuidas ennetada värbamislõksu sattumist?

Kõlab ebaloogiliselt, aga organisatsiooni jaoks oluliste inimeste värbamine toimub pea alati kiirustades. Manpoweri Soome äridirektor Anne Koivusaari kirjutab, kuidas värbamislõksu sattumist ennetada ja värvata nii, et see toetaks organisatsiooni pikaajalisi eesmärke.

Foto: Pixabay

Kui uue töötaja vajadus on kriitiline, tekib ahvatlus teha lihtsaid valikuid ja kiireid otsuseid. Paraku ei lõpe kiirustades augu täitmine enamasti ootuspäraselt – valituks ei saa oskustelt kompetentseim, isiksuse poolest sobivaim ja organisatsiooniga kõige paremini haakuv inimene.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700