Autor: Anne Koivusaari • 6. märts 2020

Kuidas ennetada värbamislõksu sattumist?

Kõlab ebaloogiliselt, aga organisatsiooni jaoks oluliste inimeste värbamine toimub pea alati kiirustades. Manpoweri Soome äridirektor Anne Koivusaari kirjutab, kuidas värbamislõksu sattumist ennetada ja värvata nii, et see toetaks organisatsiooni pikaajalisi eesmärke.
Foto: Pixabay

Kui uue töötaja vajadus on kriitiline, tekib ahvatlus teha lihtsaid valikuid ja kiireid otsuseid. Paraku ei lõpe kiirustades augu täitmine enamasti ootuspäraselt – valituks ei saa oskustelt kompetentseim, isiksuse poolest sobivaim ja organisatsiooniga kõige paremini haakuv inimene.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456