Autor: Sandra Sultsing • 6. aprill 2020

Kuidas on muutunud töötaja ootused ja millega tasub tööandjal tulevikus arvestada?

Elisa personalikonsultant Sigrid Savest
Foto: Jake Farra
Kas inimesi ahvatlevad tasuta lõunad, ettevõtte soodustused või midagi muud? Millised on töötajate praegused ootused tööandjale ja millega peaks ettevõtted praegu ja tulevikus arvestama? Asja selgitavad Elisa personalikonsultandid Sigrid Savest ja Keishy Margus.

Kui veel mõned aastad tagasi võis töötajate sooviedetabelites vankumatult troonida suurem palk, siis praegu on pilt hulga värvilisem. Varasemal ajal n-ö kirsiks tordil olnud hüved on praegu pigem modernse ja ajaga sammu pidava ettevõtte loomulik osa. Personalikonsultantide Sigrid Savesti ja Keishy Marguse sõnul on kandideerivate ja juba ettevõttes töötavate inimeste ootused küllaltki sarnased ja suurt pilti need ei mõjuta. „Väga paljud loevad meediat ja teavad, mis maailmas toimub. Ollakse kursis, mida pakutakse ja mis võimalused on. Kui siis ettevõtte töötajate ootused on seotud rohkem konkreetse organisatsiooniga,“ ütleb Keishy Margus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456