Autor: Kristel Napritson • 27. aprill 2020

Juhi roll sisemise motivatsiooni toetamisel

Foto: Pixabay
Iga ettevõte koosneb inimestest ja inimestest saab omakorda meeskond. Selle eest, kui hästi meeskond toimib ja milline on töötajate motivatsioon, vastutab juht. Juhi ülesanne on õppida tundma oma meeskonda ja suunata inimeste võimekuse järgi neid tegutsema.

Üks keerulisemaid ülesandeid on hoida oma töötajaid motiveerituna. Inimeste motivatsiooni tööd teha mõjutavad nii välised, kui ka sisemised motivaatorid. Tööandja saab pakkuda töötajale ainult väliseid motivaatoreid, sisemised tulenevad eelkõige töötaja väärtustest. Juhi roll on sisemisi motivaatoreid sütitada. Aga millised on erinevad motivaatori tüübid ja kuidas aru saada, mis on töötaja sisemised motivaatorid ehk sütitajad?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456