Autor: Ruti Einpalu • 31. august 2020

Parim viis tõsta vererõhku – tagasiside vestlus

„Tere! Kas sa tahaksid tagasisidet?” Kui keegi sinult nii küsib, siis mis sinuga juhtub?
Ruti Einpalu

Tõenäoliselt hakkab su süda kõvemini taguma, su vererõhk tõuseb, kogu su organism läheb valvelolekusse, et reageerida juhul, kui järgnema peaks midagi mitteootuspärast. Indrek Randveer (Eesti Energia üks tippjuhtidest) vastas sellele küsimusele kunagi nii: „Tavapäraselt on minu esimene tunne see, et tuleb midagi negatiivset. Keha läheb hetkega pingesse, võtan valvelseisaku ning hoiaku ennast kaitsta. Ja siis kui selgub, et jutt on hoopis teisetooniline, siis tunnen, kuidas keha vabaneb suurest pingest ja lõdvestub hetkega. Kummaline, miks esmareaktsioon on selline, sest tagasiside võib ju olla ka positiivne.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456