Autor: Personaliuudised.ee • 30. november 2020

Ütle sõna sekka: mida soovid lugeda Personaliuudistest?

Hea Personaliuudiste lugeja ja tellija! Milline info teeks su töö kergemaks, mis annaks inspiratsiooni, millist infot saaksid päriselt oma ettevõttes rakendada?
Soovime Personaliuudiseid aina paremaks ja kasulikumaks teha, et sulle ülihead ja asjakohast sisu pakkuda, seega palume, et võtaksid paar minutit, et panna vabas vormis kirja, milliseid teemasid või autoreid sooviksid teemaveebist edaspidi lugeda.

Pane oma mõtted kirja SIIN.

Foto: Unsplash
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456