Autor: Tööstusuudised.ee • 28. detsember 2020

Videoettekanne! Kuidas juhtida tööstuses lumehelbekesi?

Kuidas juhtida noori, kes on sündinud 90ndate teises pooles ja hiljem ning keda ühtlasi tuntakse Z-generatsiooni ja nn lumehelbekestena? Aasta noor juht 2020 ja IoT-lahendusi arendava Krakuli juht Jaan Hendrik Murumets selgitas novembris konverentsil „Tööstuse Äriplaan 2021”, mida tasub selle aja noorte juhtimises arvesse võtta.
Jaan Hendrik Murumets
Foto: Raul Mee

Vaata videot ja saad teada, millega peaks tööstusettevõte Z-generatsiooni inimest palgates arvestama – mida nad tööandjalt ootavad ja eeldavad? Kuidas aru saada, kui nad ei ole rahul, ja kuidas neid ikkagi motiveerida ja juhtida? Mida ootab Z-generatsioon enda tööandjalt? Mis väärtust loob noorte motiveerimine ettevõttele pikaajalises perspektiivis?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456