Autor: Jaanika Lehenurm • 18. jaanuar 2021

Uued trendid värbamises: videointervjuude võidukäik ja kandidaatide valmisolek ümberõppeks

Kuigi viimane aasta on viiruse tõttu veeretanud paljude teele takistusi, siis värbamisvaldkonnas on see toonud mitmeid uuendusi ja avanud uusi uksi nii tööotsijatele kui ka tööandjatele.
Elisa telemüügivaldkonna personalispetsialist Jaanika Lehenurm
Foto: Marek Metslaid

Kahtlemata on viimased kümme kuud olnud korralik harjumuste ümberkujundamise ja väljakutseid täis aeg. Takistuste kõrval tuleb alati näha ka võimalusi. Nii toongi välja mõned uued trendid ja võimalused, mis töömaastikul selle aja jooksul tekkinud on. Need võib laiemalt jagada kolme kategooriasse: karjääri arendamine, tööotsing ja kandideerimisprotsessid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456