Autor: Personaliuudised.ee • 20. jaanuar 2021

Kimbatuses tööotsijad kandideerivad kõikjale – kuidas mõjutab see personalitöötajate tööd?

Tööandjad on uue olukorraga kohanemas, aga tööotsijad kandideerivad igale poole, kuhu vähegi kannatab. See on aga personalitöötajatele palju tööd juurde toonud, selgub COVID-19 teise laine kestel tehtud CV-Online'i uuringust.

Tööandjad tunnevad end kindlamini kui poole aasta eest. Uusi töötajaid kavatseb järgnevate kuude jooksul värvata 33% ettevõtetest, 29% plaanib töösuhete lõpetamisi. Palgakasv on plaanis 25% organisatsioonidel. Personalitöötajad otsivad uusi töövõtteid olukorras, kus töövõtjad on liikvel – 68% vastanute sõnul on kandidaatide hulgas senisest enam neid, kellel puudub sobiv kvalifikatsioon.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456