Autorid: Krista Sillaots, Kaili Truu • 19. jaanuar 2021

Mida test kandidaadi kohta ei räägi?

Üle hulga aja on tööandjatel taas kandidaate, kelle seast endale sobivat töötajat valida ja kui kohasoovijaid on palju, paistab olevat testimine valikuprotsessi võluvits. Manpower Eesti personalipartnerid Krista Sillaots ja Kaili Truu kirjutavad, mida test kandidaadi kohta räägib ja mida mitte.
Foto: Unsplash

Aastaid on Eestis valitsenud nn kandidaaditurg – pidevas tööjõupõuas on tugev kandidaat saanud tööandjale dikteerida palgataset ja muid tingimusi. Tööandjad on olnud hädas uute töötajate leidmisega ja pannud suurt rõhku töötajate hoidmisele. Koroonakriis ajas aga kaardid sassi ning kuigi seisame jätkuvalt silmitsi struktuurse töötusega, rõõmustab osa tööandjaid, et kandidaate on juurde tulnud ja üle pika aja on tekkinud valikuvõimalus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456