Autor: Personaliuudised.ee • 11. märts 2021

Selgusid parimad värbamisturundusteod ja aasta värbaja

11. märtsil autasustati 2020. aasta parimaid värbamisturundustegusid ja aasta värbajat konkursil KICKOFF 2021.
PPA pälvis esikoha digitaalse töövarjupäeva eest politseis, mis toimus koos suunamudija Victoria Villiguga.
Foto: PPA

Personali- ja turundusvaldkonna ekspertidest koosneva žürii hinnangul oli 2020. aasta parim värbamisturundustegu Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) virtuaalne piirkonnapolitseiniku töövarjupäev. Silmapaistvaimaks värbajaks valiti Kristel Kraag siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskusest (SMIT).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456