Autor: Personaliuudised.ee • 19. märts 2021

Tööandjate seisukoht täiskasvanute koolituse seaduse muutmisele; Koda plaanitavaid muudatusi ei toeta

Eesti Tööandjate Keskliit esitas teadus- ja haridusministrile arvamuse täiskasvanute koolituse seaduse muutmise väljatöötamise kavatsuse kohta. Ka Kaubandus-Tööstuskoda avaldas arvamust ja toob välja, et plaanitavad muutused on liiga keskendunud täienduskoolitusasutustele kehtivate nõuete formaalsele kontrollile, kuid tegelik fookus peaks olema hoopis täienduskoolituste kvaliteedi edendamisel läbi efektiivsete ja jätkusuutlike meetmete.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

Eesti Tööandjate Keskliit toetab soovi luua täienduskoolitusasutustele kvaliteedihindamise süsteem, et võimaldada täiskasvanutele kvaliteetsemat õpet. Tööandjate keskliit on arvamusel, et avalike vahendite eest pakutavad koolitused peavad olema eesmärgipärased ja tõhusad, olgu need siis Eesti Töötukassa pakutavad tööturukoolitused või tõukefondidest rahastatavad täienduskoolitused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456