Autor: Indrek Kald • 25. märts 2021

Viljar Arakas: kodukontor kui moodne 24/7 digiorjus

Varavalitsemisettevõtte EfTEN Capital juht Viljar Arakas võrdleb pandeemia tõttu levinud kodus töötamist 24/7 digiorjusega, kirjutab ITuudised.ee.
Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas.
Foto: Andras Kralla

Hiljutise uudise kohaselt keelas Citigroup reedeti Zoomi kõned, et võimaldada töötajaile rohkem suhtlemisvaba aega, samuti keelitati inimesi rohkem puhkama. Teine suur tegija finantsmaailmas Goldman Sachs keelab aga juuniortasemel laupäeviti töötamise.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456