Autor: Maarit Vabrit-Raadla • 30. märts 2021

11 muret personalitöö digitaliseerimisel

Personalitöö digitaliseerimisel tekib tavaliselt probleeme kahel tasandil: organisatsioonis üldisemalt ning personalivaldkonnas. Muresid saab aga hea eeltööga ennetada.
SinuLab.ee arendusjuht Maarit Vabrit-Raadla

Tarkvara pakkujana olen viimase viie aasta jooksul kokku puutunud personalitöö digitaliseerimise murekohtadega, mida olen näinud erinevate ettevõtetega töötades ning millele tahaksin tähelepanu juhtida. Organisatsioonide üldpilti vaadates on üsna levinud see, et digitaliseerimine on killustatud. See tähendab, et kas keskendutakse ainult ühele konkreetsele teemale, näiteks finantsjuhtimine või tootmine, või on kasutusele võetud nii palju erinevaid väiksemaid digilahendusi, et pilt on muutunud väga kirjuks ja hoomamatuks. Seda ei suudeta enam hallata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456