Autor: Personaliuudised.ee • 21. aprill 2021

Valitsus leevendab piiranguid

Valitsuse liikmed kiitsid 20. aprilli kabinetinõupidamisel heaks COVID-19 piirangute astmelise leevendamise. Kõige esimesena leevenevad alates 26. aprillist piirangud õues sportimisele, treenimisele ja huviharidusele. Alates 3. maist avanevad osaliselt üldhariduskoolid ja poed ning samuti tohib avamisaja, liikumis- ja ruumipiiranguid arvestades toitlustusasutuste väliterrassidel kohapeal einestada. Kui epidemioloogiline olukord võimaldab, vähendatakse piiranguid mai jooksul veelgi.
Peaminister Kaja Kallas
Foto: Liis Treimann

Avalikus siseruumis liikumisele jääb kehtima 2 + 2 reegel ja maskikandmise kohustus.

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456