Autor: Harro Puusild • 28. aprill 2021

Philip Morrise inimeste- ja kultuurijuht: plaane teeme ühe kuu kaupa

Kogu maailmas kehtivate piirangute tõttu pole pikaajalistel prognoosidel enam mõtet ja nii oleme ka meie aastaplaani asemel teinud plaane ühe kuu kaupa, ütleb tubakatootja Philip Morris Baltikumi inimeste- ja kultuurijuht Asta Sakalauskaitė.
Asta Sakalauskaitė märgib, et veebipõhise töö suurim puudus on vähene sotsiaalne suhtlus, mis võib üksi elavatele inimestele veel lisaks üksinduse tunnet tekitada.
Foto: Judita Grigelytė

Sakalauskaitė märgib, et kõik Philip Morris Internationali (PMI) üle maailma asuvad tehased on töökorras ja pandeemiaga seotud piirangud pole tootmist õnneks märkimisväärselt mõjutanud. „Kui pandeemia meid tabas, siis võtsime kasutusele mitmeid täiendavaid meetmeid töötajate ohutuse ja tegevuse järjepidevuse tagamiseks. Rakendasime oma tehases mitmesuguseid ettevaatusabinõusid,” räägib ta intervjuus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456