Autor: Kristel Ainsalu • 4. mai 2021

Eksperdid: moodne värbamine nõuab kahepoolset pingutust

Juba üle aasta oleme elanud koos viirusega, mis on sundinud raamidest väljapoole mõtlema ja tegutsema nii tööandja, kandidaadi kui ka värbajana. Tallinna Karjäärikeskuse veebiseminar keskenduski värbamisele muutunud tingimustes.
Human Resources Solutions OÜ asutaja ja värbamisekspert Ketlin Kasak
Foto: Riina Vaikmaa

Seminaril osalesid Human Resources Solutions OÜ asutaja ja värbamisekspert Ketlin Kasak, SinuLab asutaja ja digitaalse töötajakogemuse disainer Maarit Vabrit-Raadla, kes veab ka Facebookis populaarset Personalijuhtide gruppi, ning Eesti töötukassa personali arendusjuht Kersti Piik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456