Autor: Personaliuudised.ee • 1. aprill 2021

Oskustepõhine värbamine aitab tööturul paremini navigeerida

Microsoft on alates eelmise aasta juunist aidanud üle 30 miljonil inimesel kogu maailmas pääseda ligi digitaalsetele oskustele ning laiendab ettevõtte eesmärki aidata 2021. aastal 250 000 ettevõttel palgata töötajaid oskustepõhiselt.
Foto: Unsplash

Alates koondatud vabrikutöölistest kuni jaemüügis töötajate ja veokijuhtideni pöördusid miljonid inimesed pandeemia ajal GitHubi, LinkedIni ja Microsofti veebipõhiste õppekursuste poole, et saada abi valmistumisel kõige nõutumateks ametiteks, näiteks klienditeenindus, projektijuhtimine ja andmete analüüs. Ametlikus Microsofti ajaveebis avaldatud teadaandes teatab ettevõte oma plaanidest laiendada 2021. aastal tasuta kursis „LinkedIn Learning” ja „Microsoft Learn” ning soodsaid sertifitseerimisvõimalusi, mis vastavad kümnele kõige nõutumale ametikohale.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456