• 11.05.21, 07:04

Restoranid ja hotellid kutsuvad endiseid töötajaid palgale tagasi

Ilma viirusekriisita maailmas oleks praegu käimas hoogne värbamishooaeg erinevatele hooajatöödele ja lisatööjõule teeninduses, kuid ebakindla suve hakul on ettevõtjate plaanid teistsugused.
Raekoja plats.
  • Raekoja plats. Foto: Liis Treimann
Tallinki personali- ja arendusdirektor Vahur Ausmees ütles Äripäeva raadio uues saates „Turismitund”, et Tallink küll värbab erinevatele positsioonidele ja teenindusse inimesi, kuid teeb seda lihtsustatult, mis tähendab, et kutsutakse tagasi inimesi, keda on varem koondatud. Need inimesed on ettevõttega olnud ühenduses ja tema sõnul seda võimalust pikalt oodanud.
Samuti tulevad need inimesed Vahur Ausmehe sõnul ka meeleldi tagasi, sest inimene tuleb eelkõige tagasi sinna tiimi, kellega koos on ta harjunud töötama ning kogenud ühiseid saavutusi ning tunneb end seetõttu seal kindlat ja sulandub kergesti sisse.
Kuula saadet siit:
Riik on lasknud restoranimaastiku mustal äril vohada
00:00
Olde Hansa omanik Auri Martti Hakomaa sõnul on Olde Hansast koondatud ligi 90% töötajatest ja praegu aktiivset värbamist ei toimu, vaid võetakse tagasi endised töötajad ning püütakse igale inimesele leida just see amet, mis talle enim sobib.
Loe Äripäevast täpsemalt, millised probleemid teenindussektoris esile kerkivad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 29.11.24, 13:49
Mikrokraadiprogramm, täiendusõpe, avatud õpe – mis need on?
Tallinna Ülikooli mikrokraadiprogrammidest, täiendusõppest ning avatud õppest räägib lähemalt Tallinna Ülikooli koolitus- ja konverentsikeskuse avatud õppe peaspetsialist Marge Kõrvits.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele