Autor: Kai Saard • 12. mai 2021

Sandman Grupi uus personalijuht on Ave Kruusalu

Hiljuti asus Sandman Grupis personalijuhina tööle Ave Kruusalu, kes töötas varem Tamro Eesti ja BENU frantsiisi apteekide personalijuhina.
Ave Kruusalu

Viimased 10 aastat on Kruusalu tegelenud personalijuhtimisega. Personalivaldkonnas alustades oli ta rohkem seotud töötajate koolitamise ja arendamise poolega. Seejärel lisandusid järk-järgult ka kõik teised personalijuhtimisega seotud protsessid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456