Autor: Kai Saard • 30. aprill 2021

Äripäeva personalijuhina asus tööle Sigrid Veskioja

Hiljuti asus Äripäeva personalijuhina tööle Sigrid Veskioja, kes töötas enne lapsehoolduspuhkusele minekut Äripäeva personalispetsialistina. „Minu eesmärk on viia personalitöö Äripäevas sellisele tasemele, millega saaksime olla eeskujuks tipporganisatsioonidele,ˮ ütleb Veskioja.

Ettepanek uuel positsioonil tööle asuda tuli Veskioja jaoks mõnevõrra ootamatult, kuid samas väga loogilise edasiminekuna. „Ootamatult eelkõige just seetõttu, et personalijuhi ametikohta ei olnud Äripäevas üle kümne aasta juba olnud ja tegemist oli uuesti loodava rolliga meie ettevõttes. Ma ei võtnud aega järelemõtlemiseks, kuna lapsepuhkusel viibides olid näpud töö tegemise järele juba sügelema hakanud ja uued väljakutsed ei ole mind kunagi hirmutanud, vaid pigem andnud motivatsiooni juurde,ˮ selgitab Veskioja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456