Autorid: Kai Saard, Liis Paemurru • 6. mai 2021

Viveo Healthi personalijuhiks sai Liis Paemurru

Hiljuti alustas terviselahendusi pakkuvas ettevõttes Viveo Health personalijuhi ametikohal tööd Liis Paemurru, kes töötas varem personalijuhina IT-ettevõttes Proekspert. Paemurru ütleb, et idufirmale kohaselt katsumusi jagub, aga töös on palju kirge, energiat ja koosloomet.
Liis Paemurru
Foto: MUSTVALGUS MEEDIA

Paemurru ütleb, et tema töist teekonda on alati ühendanud töö inimestega: viimased ligi 10 aastat on ta teinud tööd personalivaldkonnas, millest viis aastat olnud valdkonna juht IT- ja jaemüügisektoris (Circle K, Proekspert, Sandman (Euronics)).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456