Autor: Helen Roots • 21. mai 2021

Müra avatud kontoris – kuidas lahendada?

Eile toimus Borg mööblisalongi mõnusas õhustikus Kinnisvaraarenduse konverents 2021, kus rääkis mürast avatud kontoris Borg mööblisalongi asutaja Mart Jõhvikas.
Borg mööblisalongi asutaja Mart Jõhvikas
Foto: Sandra Malvik

Mööblitootja nendib, et kontorimüra teema on tegelikult päris vana ja kliendid ootavad põnevaid mööblilahendusi, mis takistavad müra levimist. Müraks võib Jõhvika sõnul nimetada kõike alates liftinupu vajutamise helist kuni printeri sahinani. Tellijal (arendajal koostöös ettevõttega, kes ruume hiljem kasutama hakkab) on ruumi heliliikumised tihti läbi mõeldud, selle põhjal hakatakse valima tooteid, mis seda heli takistavad – seinad, vaheseinad, laepaneelid, telefonikabiinid jne. Seega algab müra takistamine juba kontorit planeerides.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456