Autor: Personaliuudised.ee • 30. juuni 2021

Pipedrive’i personalijuht Oksana Võsa: talente on nüüd veel raskem värvata

Eelmise aasta sügisel ükssarviku staatusesse tõusnud Pipedrive’i meeskonnaga liitus sel nädalal 800. töötaja, kelleks on ettevõtte New Yorgi kontoris vanemraamatupidaja ametikohal alustav Simi Lutchman. Kiirelt kasvavas ettevõttes on hetkel 54 aktiivset konkurssi, praeguste prognooside kohaselt töötab Pipedrive’is aasta lõpuks ligi 1000 inimest – sedasi kirjeldab ettevõtte värbamisplaane personalijuht Oksana Võsa.
Pipedrive'i personalijuht Oksana Võsa
Foto: Kätri Beljajeva

Müügitarkvara arendava Pipedrive’i kasv on peamiselt seotud tooteportfelli laiendamisplaaniga. „Meilt on peagi oodata tooteuudiseid, mistõttu otsime lisaks arendajatele aktiivselt tootejuhte, andmeteadlasi, disainereid, aga ka müügi-, turundus- ja klienditoe spetsialiste,” rääkis ettevõtte värbamisplaanidest Pipedrive’i personalijuht Oksana Võsa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456