Autor: Personaliuudised.ee • 20. juuli 2021

Selgusid 2. kvartali kõige populaarsemad tööandjad

2021. aasta teises kvartalis saatsid tööotsijad tööandjatele tervelt kolmandiku võrra rohkem kandideerimisavaldusi kui tervisekriisile eelnenud ehk 2019. aastal samal ajal. CVKeskus.ee tööportaal tõi välja erinevate valdkondade kõige populaarsemad tööandjad, kelle tööpakkumiste vastu tundsid tööotsijad 2021. aasta teises kvartalis kõige suuremat huvi.
Circle K on 2021. aasta II kvartali üks populaarsematest tööandjatest.
Foto: Liis Treimann

Kokku vaadati tööpakkumisi teises kvartalis pea 10 miljonit korda ja töövõtjad edastasid tööandjatele CVKeskus.ee tööportaali kaudu pea 400 000 kandideerimisavaldust. Võrreldes 2019. aastaga, kasvas tööpakkumiste vaatamiste arv 14% ja kandideerimiste arv koguni 33%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456