Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 20. oktoober 2021

Kas töökorralduse reeglid peab töötajale teatavaks tegema kindlasti allkirja vastu?

Töölepingu seaduse § 5 lõike 1 punkti 11 järgi peab töölepingu kirjalikus dokumendis sisalduma viide tööandja kehtestatud töökorralduse reeglitele ehk need reeglid ei ole töölepingu osa, mida töötaja peab kindlasti allkirjastama.
Foto: Pexels

Samas vaidluse korral peab just tööandja suutma tõendada, et töötaja oli kehtivatest reeglitest teadlik ning tal oli reaalne võimalus nendega tutvuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456