Autor: Personaliuudised.ee • 29. september 2021

Suur nimekiri: 2021. aasta 242 kõige atraktiivsemat ettevõtet

Kes on 4610 tudengi hinnangul 2021. aastal Eesti kõige atraktiivsemad tööandjad? Vaata, kui huvitatud on järelkasv sinu organisatsioonis töötamisest võrreldes teiste Eesti tööandjatega. Kuidas mõjutavad nad ettevõtte kui tööandja mainet?
Nii LHV, Cleveron, Pipedrive kui ka Bolt kuuluvad tänavu esikümne sekka
Foto: Andras Kralla, Liis Treimann, Eiko Kink

Tööandja brändingu agentuuri Instar EBC tööandja maine uuringus osales 9000 kogemusega töötajat ja õpilast majanduse, infotehnoloogia, ehituse, humanitaar-, inseneri, logistika ja teistelt kutse-, bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe erialadelt. Uuringut korraldatakse alates 2010. aastast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456