Autor: Personaliuudised.ee • 2. detsember 2021

Meeskonnad vajavad praegu vaimset tuge

Juba järgmisel nädal toimub Meelerahu konverents, millest on üllatuslikult kujunenud sündmus, kus osaletakse meeskondade kaupa.
Meelerahu konverentsi programmijuht Aira Tammemäe soovitab enne jõulusaginat korra aeg maha võtta: „Haara kaasa tassike teed, säti ennast mõnusalt diivanile ja tule koos meiega väikesele rännakule iseendasse.”

„Tegelikult oli alguses idee pakkuda võimalikult laiale sihtrühmale aasta lõpus ühte ilusat päeva. Seega tegime hinna võimalikult soodsaks ja programmi mitmekesiseks. Üsna kiiresti sai selgeks, et see virtuaalne konverents toimib hästi ka meeskonnakoolitusena. Praeguseks moodustavad 2/3 osalejatest just meeskonnad,“ kommenteerib konverentsi edu programmijuht Aira Tammemäe.

Meelerahu konverents toimub online'is ülekandena just selleks ehitatud Meelerahu stuudiost ning osa praktikume ka Zoomis. Programm on tihe ja kõike polegi võimalik otse jälgida, seega jätkub vaatamist ka aastavahetuse puhkuste perioodil. Konverents on täies mahus järelvaadatav kuni 9. jaanuarini.

Teemad on seotud isikliku meelerahuga. Nagu on konverentsi tutvustuses viidatud – see päev on üks mõnus rännak iseendasse. Programmis on neli praktikumi ning vahepalad meelerahu tehnikate õppimiseks, on vestlusringe ja ettekandeid.

„Ühest ettevõttest on osalemas 27 inimest, praktiliselt kõik töötajad. Paljudest ettevõtetest on osalejaid üle kümne. Osa neist on organiseerinud ühisvaatamise kontoris ja hiljem saab igaüks isiklikult puudutavaid ettekandeid või praktikume järele vaadata. Osa ettevõtteid on selle konverentsiga tänanud oma parimaid töötajaid. See on lihtsalt nii tore,“ lisab Aira Tammemäe ja viitab, et tegelikult pole veel hilja kampa lüüa. Meelerahu konverentsi otseülekanne toimub 9. detsembril ja järelvaatamine on võimalik kuni 9. jaanuarini.

3 peamist põhjust, miks juhid on Meelerahu konverentsi oma meeskonnale pakkunud

1. Tegemist on omamoodi meeskonnakoolitusega, mis ühendab ja toetab saavutusi.

2. Sobib hästi lõpetama aastat, konverents on järelvaadatav kuni 9. jaanuarini.

3. Juhid on otsustanud selle konverentsiga tänada oma parimaid töötajaid.

Vaata Meelerahu konverentsi programm SIIN ja kui soovid erihinnaga grupipiletit, siis kirjuta [email protected]. Registreerimine on võimalik veel kuni 7. detsembrini.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456