Autor: Kristi Jõeorg • 15. detsember 2021

8 müüti isikukaitsevahendite kohta

Isikukaitsevahendite eesmärk on ennetada tervisekahjustuste teket. On ohtusid, mille mõju ei saa ilma isikukaitsevahendita vähendada. Kuidas motiveerida meeskonda isikukaitsevahendeid kasutama ja millised on kõige suuremad isikukaitsevahenditega seotud müüdid?
Foto: Pixabay

Ohud selgitatakse välja töökeskkonna riskianalüüsi alusel ja isikukaitsevahendite kandmise kohustus kirjeldatakse vastava ametikohaga seonduvas ohutusjuhendis. Töötaja on kohustatud kasutama isikukaitsevahendit vastavalt kasutusjuhendile ja tööandja antud juhistele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456