Autor: Kristi Jõeorg • 10. märts 2021
Ainult tellijatele

Ohutusjuhendi koostamise 6 sammu

Pikka aega on ohutusjuhendi koostamine olnud pelgalt seadusest tuleneva nõude täitmine. On aeg vaadata ohutusjuhendit hoopis teisest vaatenurgast.

Autor: Riskianalüüs.ee

Ohutusjuhendit tuleks käsitleda kui kokkulepet ohutute töövõtete rakendamiseks. Ohutusjuhendi igal real on töötajale sisuline tähendus ja väärtus. Kui töötaja jaoks on ohutusjuhendi punktid selged ja arusaadavad ning juhendi loomisel on lähtutud tema reaalsest töötamise protsessist, on suurem tõenäosus, et töötaja ka täidab toodud nõudeid. Tööandja ülesanne on koostada ohutusjuhendid tehtava töö ja kasutatavate töövahendite kohta. Eesmärki täitev ohutusjuhend on lühike, sisukas ja lähtub konkreetsest tööprotsessist. Seda on lihtne lugeda ja üheselt mõista.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700