Autor: Indrek Kald • 20. detsember 2021

Viimase aastaga enim töötajaid värvanud IT-ettevõtete TOP. Suurim kasv üle 100

Kuigi IT-äris peavad paljud firmad mõtlema välja imenippe uute töötajate leidmiseks, õnnestub teistel värvata arendajaid juurde suure hooga.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Nagu selgub alljärgnevast TOPist, on Eestis kümneid tarkvaraettevõtteid, mis on palganud viimase aasta jooksul omale vähemalt kahekohalise arvu uusi inimesi, kirjutab ITuudised.ee. Üllatuslikult on hoogsaid värbajaid ka keskmise suurusega IT-firmade seas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456