Autor: Personaliuudised.ee • 29. detsember 2021

Kutsehaiguste uurimisel tuleb edaspidi rohkem suhelda tööandjaga

Sotsiaalministeeriumis on valminud töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muutmise eelnõu, mis muu hulgas paneb töötervishoiuarstile lisakohustusi seoses kutsehaiguse diagnoosimisega. Samuti annab eelnõu tööandjale võimaluse säilitada tööõnnetuste ja kutsehaigestumise uurimise raporteid töökeskkonna andmekogus.
Foto: Pixabay

Sotsiaalministeerium on eelnõus arvesse võtnud Kaubandus-Tööstuskoja varasemat ettepanekut, et seaduses peab selgelt kirjas olema, et kutsehaiguse diagnoosimisel peab töötervishoiuarst suhtlema ka tööandjaga. Praegune seaduse sõnastus võimaldab töötervishoiuarstil tuvastada põhjusliku seose kutsehaiguse ja töökeskkonna vahel pelgalt dokumentide ja töötaja öeldu põhjal.

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456