Autor: Sandra Kuus • 4. jaanuar 2022

Kas töötasu alammäära tõusu tõttu tuleb muuta töölepinguid?

Uuest aastast tõusis töötasu alammäär. Kas tööandjal tuleb nüüd ka töölepinguid muuta? Kas töötasu alammäära tõus kehtib kõigile töötajatele, isegi kui töölepingud pole muudetud ja töötajaid pole teavitatud?
Foto: Unsplash

Vastab Sandra Kuus, Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456