Autor: Personaliuudised.ee • 7. jaanuar 2022

Sirli Seliov: veebis värbamine – ajutine lahendus või uus normaalsus?

Koroonakriis on suunanud ettevõtteid kohtuma interneti teel ka nende kandidaatidega, kes elavad tööandja kontorist vaid paari tänava kaugusel. Tele2 personali- ja klienditeeninduse direktor Sirli Seliov ning personaliteenuste projektijuht Kerli Möldre jagavad kogemust, kuidas korraldada sujuvat veebis värbamist.
Tele2 personali- ja klienditeeninduse direktor Sirli Seliov

Ajal, mil tervisekriis on endiselt aktuaalne, peavad organisatsioonid leidma uusi lahendusi, et kindlustada äriliselt oluliste sammude ja protsesside toimimine. Tele2 personali- ja klienditeeninduse direktor Sirli Seliovi leiab, et päriselus kohtumisel on kindlasti oma võlu, kuid veebivahenditel võib olla omajagu tugevusi. „Varem on Tele2 esindustesse uute töötajate värbamine tähendanud igasse linna kohale sõitmist ning seal grupivoorude korraldamist, ent tänu videokonverentsi keskkondades eraldi „ruumide“ loomise võimalusele saame teha ühise sissejuhatuse ning seejärel gruppideks jaguneda,“ toob Seliov näiteks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456