Autor: Kai Saard • 13. jaanuar 2022

Vanalinna Ehituse personalijuht: teooriad hierarhiate, raamide ja süsteemide kohta võib mõneks ajaks unustada

See, et läheneda värbamisprotsessis igale potentsiaalsele kandidaadile individuaalselt, kaardistada ja vastata tema vajadustele, saab olema personalijuhtidele keeruline väljakutse. „Tundub, et teooriad hierarhiate, raamide ja süsteemide kohta võib mõneks ajaks unustada, kuna praegune olukord praktikas ei võimalda tööandjal enda positsiooni säilitada,ˮ ütles Vanalinna Ehituse personalijuht Aet Urvast suurele personalijuhtide küsitlusele vastates.
Vanalinna Ehituse personalijuht Aet Urvast

Trendid ja tegurid, mis mõjutasid eelmist aastat

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456