Autor: Personaliuudised.ee • 19. jaanuar 2022

TOP tööandjad IT- ja telekommunikatsiooni sektoris: võidutsesid suured tuntud tegijad

CV-Online'i eelmise aasta lõpus korraldatud TOP tööandja uuringust selgus, et IT- ja telekommunikatsiooni sektoris võidutsesid taaskord suured tuntud tegijad.
Telia Eesti personalidirektor Ingrid Viinapuu.

TOP tööandjad IT- ja telekommunikatsiooni sektoris on tänavu Telia Eesti AS ja Elisa Eesti AS; teisi üllatajaid seekord ei ilmnenud. Võiduka 3. koha pälvis Bolt Technologies OÜ, kes on eelmise aastaga võrreldes teinud pingereas tähelepanuväärse hüppe ülespoole, sest eelmisel aastal jäädi TOP tööandja uuringus esikümnest välja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456