Autor: Best Marketing • 18. aprill 2022

IKEA alustas Eestis massilise värbamiskampaaniaga

Möödunud nädalal alustas IKEA Eestis seni suurima värbamiskampaaniaga enne Tallinna kaupluse avamist 2022. aasta varasügisel, vahendab Best Marketing. Üks maailma suurim Rootsi päritolu mööblifirma värbab Eestis enda meeskonda ligi 300 uut töötajat nii müügi-, logistika-, klienditeenindus- kui ka toiduosakondadesse.
IKEA Eesti inimeste ja kultuuri juht Inga Keres.
Foto: Andres Raudjalg

"IKEA avab selle aasta varasügisel oma esimese suure kaupluse Tallinna lähistel. Seetõttu alustasime massvärbamisega, mille käigus soovime leida töötajad erinevatele ametikohtadele nii müügi-, logistika-, klienditeenindus- kui ka toiduosakondadesse,“ lausus IKEA Eesti inimeste ja kultuuri juht Inga Keres. Tema sõnul on IKEA eesmärk olla enamat kui lihtsalt töökoht, mistõttu iseloomustab IKEAt võrdõiguslikkus, isikliku arengu toetamine ja ühtekuuluvustunne.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456