Autorid: Maris Kadakas, Piret Jeedas • 19. aprill 2022

Unikaalse õpitee loomine

Igas töökeskkonnas põimuvad ja ristuvad erinevad õpiteed. Mõnikord sünnib neis ristumiskohtades midagi väärtuslikku: jagatakse kogemusi, küsitakse küsimusi, esitatakse üksteisele uusi väljakutseid, õpitakse koos.
Foto: Pixabay.

Õppimine ja õppimise kiirus nii individuaalselt, tiimis kui ka organisatsioonis tervikuna on ülioluline. Mida kiiremini ja sügavamalt õpitakse, seda kaugemale jõutakse. Iga organisatsioon on seda rikkam, mida õpihimulisemad, kohanemisvõimelisemad ja tulevikuteadlikumad on nende inimesed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456