Autor: Personaliuudised.ee • 12. mai 2022

Platvormitöötajatele kindlustust pakkuv Cachet kaasas üle 5 miljoni euro

Äsja Prantsusmaalt 5,5 miljonit eurot kaasanud kindlustusidu Cachet asub laiendama platvormitöötajatele mõeldud teenuseid. Ennustatakse, et paari aasta pärast teeb Euroopa Liidus iga viies majanduslikult aktiivne inimene platvormitööd.
Cacheti kaasasutaja ja tegevjuhi Hedi Mardisoo sõnul on lootusetu kasutada vanu mõtteviise uute probleemide lahendamiseks
Foto: Andras Kralla

"Platvormimajandus on andnud meile Euroopa kõige kiiremini kasvavad ettevõtted nagu Deliveroo ja Bolt, kuid ühtlasi on sellega kaasnenud ka tuline arutelu töötajate õiguste üle,” rääkis Hedi Mardisoo, idufirma Cachet kaasasutaja ja tegevjuht.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456