Autor: Personaliuudised.ee • 3. august 2022

Tööandjate keskliit töötuskindlustusmakse määra ei tõstaks

Eesti Tööandjate Keskliit ei toeta mõtet tõsta töötuskindlustusmakse määra, vaid soovitab jätta selle praegusele tasemele.
Eesti Tööandjate Keskliidu juht ja Töötukassa nõukogu liige Arto Aas.
Foto: Raul Mee

Tervise- ja tööminister Peep Peterson käis eile välja idee tõsta töötuskindlustusmakse määra. Eesti Tööandjate Keskliidu ettepanek on jätta tööstuskindlustusmakse määr praegusele tasemele, kus töötaja osa on 1,6% ja tööandja osa 0,8%. Eesti Tööandjate Keskliidu juht ja Töötukassa nõukogu liige Arto Aas ütleb, et selline maksemäär tagab Töötukassale piisavad tulud oma kohustuste täitmiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456