Autor: Signe Ventsel • 25. august 2022

Tervisekassa kogemus: töötaja brändisaadikuna sotsiaalmeedias

Sotsiaalmeedias kujundavad kõik ettevõtte töötajad tööandja brändi. Hea väljaõppe korral võivad nad olla maine kujundamisel suureks abiks.
Signe Ventsel, organisatsioonide arengupartner ja koolitaja

Kui teen ennastjuhtiva meeskonnaliikme koolitusi, siis osalejate peamine küsimus on ikka, kuidas leida aega juurde ja kuidas olla efektiivsem. Minu lihtne vastus on alati, et ole hea, võta lahti oma telefon ning vaata, milline oli sinu sotsiaalmeedia kasutamise aeg või kuidas üldse jaotuvad sinu tegevused telefonis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456