Autor: Personaliuudised.ee • 15. november 2022

Eesti tõusis ülemaailmses talendikonkurentsi indeksis

Eesti tõusis juhtimisülikooli INSEAD ja Singapuri inimkapitali juhtimise instituudi koostatavas globaalses talendikonkurentsi indeksis (GTCI) 22. kohalt 20. kohale. Globaalsete talentide poolest on 2022. aastal maailma konkurentsivõimelisim riik Šveits, järgnevad Singapur ja Taani.
Tallinna kesklinn.
Foto: Raul Mee

„Nõudlus haritud tööjõu järele on globaalne, kasvades igal aastal. Kõik arenenud riigid pingutavad, et olla atraktiivne IKT ja inseneeria ja teiste valdkondade andekatele inimestele, reformides rändesüsteeme, et soodustada talentide sisserännet,“ ütles Work in Estonia programmi juht Anneli Aab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456